Skip to main content

Det ultimate regnskapsprogrammet

Uniconta oppfyller alle behov innenfor bokholderi, logistikk og prosjekt. De enkle, men kraftfulle, funksjoner gir ett komplett overblikk over virksomhetsøkonomien og kan hjelpe med å gjøre virksomheten mer effektiv og inntektsgivende.

Prøv Gratis

Enklere hverdag

Uansett om du er medarbeider, revisor eller regnskapsansvarlig, gir Uniconta deg mulighet for at drive din virksomhet effektivt, og levere en helstøpt service til dine kunder.

  • Håndtere din økonomistyring, Hovedbok, Kunde, Ordre, Leverandør, Innkjøp, Prosjekt og Prospekt oppfølging (CRM)
  • Rapportgenerator for endre og lage nye rapporter
  • PDF faktura & EHF faktura
  • Lager og Logistikk styring som inbefatter bl.a. Stykklister, Variantstyring, Serienummer og Batchstyring

Din egen løsning – også i skyen

Uniconta er basert på Microsoft teknologi og utviklet til at inngå enkelt og smidig i dit it-miljø i skyen.

Selv om det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt oppbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skjermbilder. Det betyr, at du ikke er avhengig av, at dine ønsker til endringer skal passe sammen med andre virksomheter.

Erik Damgaards programmer har alltid vært kjennetegnet ved en vel utbygget verktøykasse. Uniconta er ingen unntagelse.

Derfor kan kundene nyte godt av de tilleggs- og integrasjons løsninger, som våre partnere tilbyr til Uniconta. Det er da mulig for å kunder å kjøpe/leie tilleggs løsning som gagner deres bedrift.

Enkel konvertering

Uniconta har utviklet et konverteringsverktøy, som gjør det sikkert og enkelt å skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Hvis du har en av de to over nevnte systemer, så får du overført alle dine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og innkjøp samt dimensjoner og medarbeidere. Historikken er lagret og tilgjengelig i Uniconta fra første sekund.

Vi har også laget konvertering fra andre systemer som Visma eAccounting.

Vi gir rådgivning til hva som kan fungere for deg!

La oss ta en prat