Regnskapsprogram

Økonomi • Ordre • Lager • Prosjekt •Tilbud •FAKTURA

Økonomisystem for små og mellomstore bedrifter

Om du ønsker erstatning for ditt gamle regnskapssystem eller om du er i oppstart fasen, så vil du høyst sannsynlig finne løsning her.

Uniconta i Norge viderefører en suksess historie fra Danmark.

Vi bestreber en rasjonell løsning som passer for din bedrift. Se hva kundene i Danmark har å si.

Klikk på bildet å se en video

rawpixel-589084-unsplash.jpg

Å velge nytt eller oppgradere eksisterende regnskapsprogram kan være en utfordring. Nå er det mulig å leie tilgang til ønsket programvare til brøkdel av prisen fremfor å kjøpe og drifte egen software. PitSupport har lang erfaring på implementering og opplæring, gjennom 34 år i bransjen.

Vi leverer skyløsninger som snakker sammen. Om du gjør endring i prisen på en vare, så oppdateres dette i bedriftens kasseløsninger. All omsetning i bedriftens butikker synkroniseres med skybasert regnskap, slik at lagerstatus i hvert varelager er korrekt.

Integrasjon mellom systemer

IEX har ett bredt utvalg av integrasjoner til Uniconta.

Sjekk om integrasjon mot din webside, allerede er løst.

SE LØSNINGER

 

Alltid tilgjengelig i skyen

Alt du gjør blir trygt tatt hånd om i en online skyløsning. På den måten blir alt du gjør tatt vare på og du kan jobbe hvor, og når du vil når du vil!

cloud.png
 
 
cashier.png

Enkel kasseløsning

Nå kan du få oversikt over salg fra alle dine butikker og kasser (uten å være tilstede). 

Vi leverer en standardisert kasseløsning som kan tilpasses etter den enkelte butikk, og integreres mot vårt økonomisystem. Alle salg overføres og oppdaterer lagertrekk og omsetning. All vareinformasjon og grupperinger hentes fra Uniconta slik at all endring foregår ett sted (for alle kasser).

Les Mer

 
 

Lønnssystem

Betal kr. 30 pr lønnsslipp og du vil begrense dine kostnader til en hver tid antall lønnede ansatte. Enklere blir det ikke!

Les mer

 

money (1).png
 

Prøv Gratis!

Ved å registere deg som bruker kan du teste ut vårt økonomisystem helt gratis! Eller kontakt oss for å få en demonstrasjon