Vår visjon

Gi gode ideer og finne fremtidsrettede løsninger som gir en enklere hverdag!

Kort fortalt

Andorsen AS ble etablert i 1966. De første årene var vi ett rent anbuds selskap innen interiør. Da de første PC'er kom, begynte vi å utvikle software for tilbud / lager / logistikk og fakturering for CPM operativsystem (gjeldende system før DOS).

I 1987 ble vi forhandler av "Concorde Økonomi" som da ble produsert av Damgaard Data AS. Senere kom "Concorde XAL" som til slutt ble kjøpt av Microsoft og deretter kalt "Microsoft XAL" I 2009 stoppet Microsoft support av XAL. Dette produkt er nå erstattet med Microsoft Dynamics AX.

Vi har tidligere utviklet en rekke løsninger, som Butikkløsning (PC-kasse), Utleie, Booking, Helse, Tele Marketing verktøy, Offshore lønn, men leverer i dag konsulenttjenester innen ERP for å ivareta kundens behov for informasjons flyt. Utfører også hjelp til intern opplæring og støtte for gjennomføring av ERP prosjektet.

14. november 2017 skrev vi forhandler avtale med Uniconta AS, distributørselskapet til Uniconta Aps i Danmark. Uniconta er Erik Damgaards nye, kjappe økonomisystem i skyen.

På dette grunnlag dannet vi PITsupport AS, for skyløsninger.

 

 

 

 

 

Per  Har vært primus motor for selskapet siden 1970.

Per

Har vært primus motor for selskapet siden 1970.